Steun Noorse via Trooper

maandag 9 september 2024

Beste leden,

Wist je al dat je Noorse het hele jaar door financieel kan steunen wanneer je online shopt? En dat zonder dat het jou ook maar één cent extra kost. Gewoon door eerst via https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/noorse/ te passeren en vanop die pagina door te klikken naar één van de meer dan 1.000 webshops die Noorse met veel plezier een stukje van jouw aankoopbedrag schenken. Zo gaat er van elke aankoop die je doet een centje naar Noorse.

Hoe doe je dit?

  • Stap 1: Ga naar https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/noorse/
  • Stap 2: Zoek naar de webshop waarbij je wil shoppen.
  • Stap 3: Laat je gegevens na in de pop-up als je wil weten hoeveel jouw aankoop Noorse zal opleveren en shop daarna zoals altijd. Het kost je niks meer.
  • Stap 4: De webshop steunt ons met een percentje van je aankoop.

De webshops die zijn aangesloten, zijn niet van de minste. Zo kan je via onder andere bij Bol.com, Krefel en Takeaway Noorse steunen.

We weten natuurlijk dat je niet bij elke aankoop de reflex hebt om naar Trooper te gaan en langs deze weg de aankoop te doen. Daar hebben ze bij Trooper nu iets op gevonden. Je kan heel gemakkelijk en snel een Google Chrome extensie installeren waardoor je niet per se telkens langs de website dient te gaan. Hoe doe je dat?

  • Stap 1: Installeer de extensie, die de naam Botje heeft, via www.trooper.be/botje gratis op je computer in je Google Chrome browser.
  • Stap 2: Selecteer "Noorse", zo weten Trooper en de webshops dat je ons wil steunen.
  • Stap 3: Zit je op de website van een Troopershop? Dan komt Botje vragen of je wil troopen.
  • Stap 4: Jij vergeet niet te troopen en de commissies rollen binnen voor ons. Jij krijgt nog steeds een bevestigingsmail waarin je ontdekt hoeveel commissie er dankzij jouw aankoop naar Noorse gegaan is.

Deze (gratis) bijdragen die Noorse ontvangt, gebruiken we om onze algemene infrastructuur en jeugdwerking te optimaliseren. Zo kunnen we Noorse stelselmatig verbeteren.

Alvast enorm veel bedankt voor de moeite om deze site te gebruiken bij jullie aankopen.

Veel groetjes, Noorse